Agendessa

Видалити ваш обліковий запис Agendessa

Останнє оновлення: 15 жовтня 2026

Ви можете самостійно видалити ваш обліковий запис Agendessa у мобільному додатку або на вебсайті у будь-який час. Якщо ви не можете увійти, надішліть нам запит за допомогою форми нижче, і ми вирішимо це за вас.

У додатку Agendessa

  1. Відкрийте додаток Agendessa на вашому телефоні та увійдіть.
  2. Перейдіть до Я та натисніть Видалити обліковий запис.
  3. Прочитайте, що буде видалено, і підтвердіть за допомогою вашого пароля.

На вебсайті

  1. Увійдіть на app.agendessa.com.
  2. Відкрийте Налаштування › Профіль.
  3. Під Видалити обліковий запис, підтвердіть за допомогою вашого пароля.

Не можете увійти? Надішліть нам запит

Введіть адресу електронної пошти вашого облікового запису Agendessa. Ми надішлемо підтвердження на цю адресу і виконаємо запит, коли він буде підтверджений з неї, щоб ніхто не міг видалити обліковий запис, який їм не належить. Ви також можете написати нам на office@agendessa.com.

Я є

Ми використовуємо цю адресу лише для обробки вашого запиту.

Що видаляється

  • Ваш обліковий запис: ім'я, електронна пошта, телефон, пароль та фото профілю.
  • Ваші сесії входу та токени сповіщень ваших пристроїв.
  • Ваші запити до служби підтримки та повідомлення нашій команді.
  • Якщо ви є власником бізнесу: весь бізнес, включаючи клієнтів та записи клієнтів, фото, бронювання, послуги, форми, повідомлення, розмови з AI-ресепшн та записи дзвінків, завантажені файли та облікові записи членів команди, які не належать до іншого бізнесу.

Що ми зберігаємо, і на скільки часу

  • Рахунки та бухгалтерські записи вашої підписки, стільки, скільки вимагає податкове та бухгалтерське законодавство (зазвичай до 10 років).
  • Короткий запис про видалення (адреса електронної пошти, дата та що було видалено), щоб показати, що ми виконали ваш запит.
  • Зашифровані резервні копії: видалені дані зникають з них протягом 30 днів, оскільки резервні копії замінюються.
  • Якщо ви є членом команди, бізнес зберігає свої власні дані, такі як бронювання та розклад команди, оскільки вони належать бізнесу.

Терміни

  • Член команди: обліковий запис видаляється негайно.
  • Власник бізнесу: доступ припиняється негайно для вас та всієї вашої команди, а бізнес з усіма його даними остаточно видаляється через 30 днів. Протягом цих 30 днів ви можете скасувати з посилання в електронному листі, який ми вам надішлемо.
  • Запит, надісланий за допомогою цієї форми: ми виконуємо його протягом 30 днів після того, як ви підтвердите його з вашої електронної адреси.

Ви є клієнтом бізнесу, який використовує Agendessa?

Ваші бронювання та записи належать цьому бізнесу, який вирішує, як вони зберігаються. Зверніться безпосередньо до бізнесу, щоб видалити ваші дані. Якщо ви не можете з ними зв'язатися, напишіть нам на office@agendessa.com, і ми передамо ваш запит. Більше деталей у нашій Політика конфіденційності.